[Astra G] Ultrablau by Chencol...
-
- Forumowicz
- Województwo: mazowieckie
- Imię: Kamil
- Model: Astra
U Chencola podoba mi sie to, ze ma wszedzie ori lakier co teraz przy autach typu 10 lat i wiecej jest bardzo rzadkie. Dodatkowo jakis tam drobny wklad w modzeniu mialem co tez mnie cieszy. U Mariusza na pewno to kolo sie nie zmarnuje i przy takim setupie jak jezdzi powinno by bardzo dobrze. Jedynie co bym radzil to wyciac tylne ranty w nadkolu aby nie denerwowac sie podczas sezonu i pomalowac do odciecia.
-
- Forumowicz
- Imię: Mariusz
- Silnik: Z14XE
Dzięki runiaczku jeszcze nie raz Cie wykorzystam
co do swapa juz od roku się przymierzam, w tym sezonie miał wpaść C20xe, ale pogadalem z chłopakami na spocie i doszedłem do wniosku ze V6 będzie lepszym wyjściem, wiec póki co darował sobie jeszcze swap-a w tym roku, robię przygotowania, na wiosnę wpadnie 5x110 do tego nowe koło i OPC na tył i odkładamy na przeszczep w 2k16 

-
- Forumowicz
No tak Rafał, ale swap na V-ke wyniesie mnie około 6 tyś, a za same turbo z osprzętem i jeszcze nie wiadomo w jakim stanie musiałbym wyłożyć 5 tyś. więc prosta kalkulacja jak dla mnie 

-
- Forumowicz
pronto kruszyn
z Ryjkiem jestem już ugadany co do całkowitej renowacji zacisków, i powiedział że ma możliwość załatwienia kompletnych 308mm na przód w dobrej cenie, więc chyba się skusze na większe heble z przodu
a o swapie też sobie chwile pogadaliśmy