Mała aktualizacja na półmetku wakacji

Ze spraw technicznych auto sprawuje się bardzo dobrze, cały czas nabija kilometry i spala tani LPG
Jakiś czas temu wpadł mi do głowy pomysł, który zamienił się w małe marzenie, które ostatnio udało się zrealizować, ot prezent na imieniny
Mianowicie udało się nagrać filmik prezentujący samochód. Może nie jest mega profesjonalny, nie jest modny, itp, ale za to 10x tańszy niż u firmy, która nagrywała już dwa filmy z autami z naszego forum, więc jak na taką cenę to jestem bardzo zadowolony!
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=D5q7UGa1sN0[/youtube]
Przy okazji kręcenia filmu wpadła mała sesja na dwa aparaty, zdjęcia są wymieszane, kilka jest moich, a kilka kolegi, który realizował to przedsięwzięcie od początku do końca.
Film, jak i auto i obecny setup jest właśnie taki jak zaplanowałem sobie kiedyś na początku, czyli podoba mi się każdy element tego samochodu, sprawia mi radość, cieszy oko, a to pozwala wybaczyć pewne niedogodności, jak dziury na drogach, brak klimy i słaby silnik. A przecież chyba o to chodzi w całym tym tuningu, by auto podobało się i dawało radość kierowcy!
STAY TUNED!
Ps. Sedan jest na sprzedaż, więc jak ktoś jest w stanie docenić całokształt to zapraszam na PW.