Siemaneczko

Dziś dzień pełen roboty.Wracając ze szkoły zachaczyłem o swój szrot i wpadło drobne fanty:
-Emblemat tył
-Grill Polift w stanie idealnym
-Głośniki jakieś tam firmy
Głośników z przodu nie miałem wogule więc po ich włożeniu wkońcu muzyka zagrała jak trzeba.
Następnie było szybkie przejście do tyłu i emblemat jaki nakazywał orginał znalazł się na swoim miejscu,bez wkrętów jak poprzedni właściciel.
Zaczałem tez wkłądać grill który dziś nabyłem lecz cos mi nie pasowało ze spasowaniem szukałem i szukałem aż znalazłem przyczyne, jest nią zderzak który jest pękniety ,lecz to mnie nie rusza ,ponieważ i tak będzie zmieniony więc już z hujowym spasowaniem sie przemęcze i zaczne odkładac hajs na drugi

Grill narazie zostaje niebieski (patrzyłem na idealny stan nie kolor) , pomaluje go jak będe miał dostęp do pistoletu,lub poczeka aż reszte gratów uzbieram i wtedy pomaluję całą na nowo.Zdrapalem również resztki kleju po tribalu i emblematach za pomoca specjalnej do tego celu gumy na wiertarke lecz z braku wiertarki czekała mnie ręczna robótka.Wiem jest to tylko biała astra 1.4 ale mi to nie przeszkadza bo uwielbiam biały kolor,a 1.4 zawsze można zmienić jak fundusze będa.
Tak jestem obsesyjny łąduje hajs w tak potoczne auto ale po to je kupiłem, przy kupnie nie sugerowałem sie silnikiem i kolorem,lecz stanem blacharskim i mechanicznym, chciałem żeby pod spodem było super i jest a reszte sie pomalutku ogarnie

Najbliższe prace i mody oraz inne:
-przerejestrowanie auta na NDZ
-Lusterka poliftowe
-Wymiana czujnika przepustnicy
-Polerka nadwozia
-Dolanie płynu hamulcowego
-Ogarnięcie podświetlenia co by choinki nie było jak teraz (BIAŁE LEDY)
Pozdrawiam tych którzy doceniają że maturzysta coś stara się robićza swoją własną zarobioną popołudniami kasę,oraz tych którzy nie rozumieją sensu kupna i robienia tego auta.
Gusta są gustami, zdania zdaniami każdy ma prawo do swojego,ale nikt nie namówi mnie na sprzedaż Białej wdowy i nie robienie jej pod siebie

Determinacja i zawziętość to coś czeog przy niej trzeba a z czasem będą z niej ludzie:)
Tak jak mówie bierzcie poprawke na inny kolor grilla czy spasowanie zderzaka z grillem,bo wszystko się ogarnie z tym zderzakiem nic już nie mogę zrobić poprostu połamany najwidoczniej od środka jest.Plan na auto mam będzie grubo się z nią działo lecz to od kwietnia dopiero jak szkołe skońćze.
Jeszcze raz pozdrawiam

Foto:

P.S Wiem może nie przypada wam ona do gustu nie podoba się i wgl ,ale są też tacy którzy chwala to że za swoje kupione za swoje robione. Pozdrawiam tych co śledzą poczynania