[ASTRA G] WhiTe LinE

Tutaj prezentujemy nasze Ople i ich modyfikacje, wymiany, naprawy.
Awatar użytkownika
NoFun
Początkujący
Województwo: łódzkie
Imię: Paweł
Model: Astra
Silnik: x16szr

Post autor: NoFun »

Ostatnim czasem przybylo kilka modyfikacji. Oto one:

Komputer pokładowy pod TID'a.

Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=a_Dt7OpKdBU&list=UUeip_K-_ZIKGHERcpBi-pMQ

Kierownica obszyta skora:

Obrazek

Swap bębnów na tarcze:

Obrazek

I kilka drobiazgow ktorych nie ma sensu wymieniac ;)
Awatar użytkownika
dzemwisniowy
Forumowicz
Województwo: kujawsko-pomorskie
Imię: Łukasz
Silnik: z17dth

Post autor: dzemwisniowy »

tyle pieniedzy wkładać w auto bez sensu :D w życiu bym tak beznadziejnie nie dał sobie obszyć kiery, swapa jak już coś to zrób z silnikiem bo Cie jeszcze troche i dzieciaki Ligierami będą wyprzedzać :)
Awatar użytkownika
NoFun
Początkujący

dzemwisniowy pisze:tyle pieniedzy wkładać w auto bez sensu :D w życiu bym tak beznadziejnie nie dał sobie obszyć kiery, swapa jak już coś to zrób z silnikiem bo Cie jeszcze troche i dzieciaki Ligierami będą wyprzedzać :)
Bez sensu moim zdaniem jest poruszać się autem które jest takie samo jak tysiące innych. Ten dział jest od tego by pokazać swój projekt. Kierownica jest kwestia gustu. Nie przypadła ci do oka? Trudno, jakoś się z tym gorzej nie czuje ;) Z silnikiem nie mam zamiaru nic robić, ponieważ jest to droga zabawa. Wole się zadowalać większą bezawaryjnością i małym spalaniem ;)
Awatar użytkownika
shoofeljnr
Klubowicz
Województwo: śląskie
Imię: Mateusz
Model: Vectra
Silnik: z19dt

Post autor: shoofeljnr »

NoFun pisze:
dzemwisniowy pisze:tyle pieniedzy wkładać w auto bez sensu :D w życiu bym tak beznadziejnie nie dał sobie obszyć kiery, swapa jak już coś to zrób z silnikiem bo Cie jeszcze troche i dzieciaki Ligierami będą wyprzedzać :)
Bez sensu moim zdaniem jest poruszać się autem które jest takie samo jak tysiące innych. Ten dział jest od tego by pokazać swój projekt. Kierownica jest kwestia gustu. Nie przypadła ci do oka? Trudno, jakoś się z tym gorzej nie czuje ;) Z silnikiem nie mam zamiaru nic robić, ponieważ jest to droga zabawa. Wole się zadowalać większą bezawaryjnością i małym spalaniem ;)
Popieram Cie.
Smigac seria która wygląda jak firmowka i wybrzydzac jest łatwo, ale żeby zrobić cos przy swoim projekcie to juz cięższa sprawa..
Kierownica całkiem spoko i plus za tida bo to fajny gadget ;-)
Awatar użytkownika
lary
Klubowicz
Województwo: zachodniopomorskie
Silnik: z16xe

Post autor: lary »

Jakie bez sensu każdy robi auto pod siebie.
1.Każdy modzi na tyle ile go stać
2.Wolał bym mieć mniej koni ale tak zadbaną asie niż 200 km i dziury w progach hehe
3.Nie sztuka jest kupić serie i zmienic grilla :lol:
4.Piękna Astra :D dużo roboty wsadzone

pozdrawiam =]
Awatar użytkownika
shoofeljnr
Klubowicz
Model: Vectra
Silnik: z19dt

Post autor: shoofeljnr »

Z tego co słyszałem od osób którzy byli kiedyś zarejestrowani na forum ah ze atmosfera panującą tam to padaka. Większość osób chamskich itp...
i z tego co widze chyba mieli racje...
Hudy
Forumowicz
Województwo: mazowieckie
Imię: Bartek
Silnik: X25XE

Post autor: Hudy »

A jeszcze śmieszniejsze jest to, że kolega dzemwisniowy ma jakże mocarną jednostkę u siebie. :lol:
Czekamy na swapa u Ciebie.
Awatar użytkownika
dzemwisniowy
Forumowicz
Województwo: kujawsko-pomorskie
Imię: Łukasz
Silnik: z17dth

Post autor: dzemwisniowy »

widze, że od razu burza sie zrobiła, ostro złapaliście sie na ironie :) słuchaj Hudy Twoją ironie odczytałem i mogę Cie zapewnić że te 1.4 w/w to objeżdzam swoją "mocarną jednostką" jak chce, gdzie chce i kiedy zechce. Co do kierownicy to jak ktoś twierdzi, żę to jest ładne obszycie to chyba ma kłopoty ze szkiełkiem.
Po to jest forum, żeby wyrazić swoją opinię, wszyscy najlepiej chcieliby aby każdy pisał same pozytywy. Jednemu się podoba córka, drugiemu teściowa hehe
Awatar użytkownika
pala
Forumowicz
Imię: Tomek
Silnik: Z19DTJ

Post autor: pala »

Dla mnie projekt fajny, dużo różnica od serii mody na duży + :)
Niebieski Mat, R18Black Shadow, Steinmetz, OPC Line 2 front, Ulter, Yokohama 235/35 R18, Eibach Pro Kit 30/30

Obrazek

https://opelklub.net/astra-h-gtc-opc-niebieski-mat-1-strona-modyfikacje-345
Awatar użytkownika
NoFun
Początkujący

Witam! :)
Z przykrością stwierdzam, że mój projekt dobiegł końca. Auto jest w moim posiadaniu od ponad 3 lat. Przez ten czas zrobiłem w nim praktycznie wszystko co chciałem (lista na 1 stronie). Niebawem Astra pójdzie pod młotek.

''2012''

Obrazek

''2015''

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Showroom / Pochwal się swoim Oplem”