[CORSA B] REDS
-
- Początkujący
- Województwo: śląskie
- Imię: Mateusz
- Model: Vectra
- Silnik: X20XEV
Ta CB robi robotę! Na tych BBS wygląda na prawdę syto! Klasycznie i z pazurem - jak dla mnie ideał. Miałem w planach kupić właśnie taką dla mojej lubej - już mam na czym się wzorować ! 

Zapraszam na mój FanPage - http://www.facebook.com/djmattipl
- Dobosh
- Forumowicz
- Województwo: małopolskie
- Model: Corsa
- Silnik: C14SE
Po BBSach pozostało jedynie wspomnienie, tu z naszym klasykiem w domu :

Natomiast Corsa dostała nowe koła mianowicie Artec Pa 15 7j z ET35:

Jednak ranty były w opłakanym stanie,klar był cały popękany ,dlatego postanowiłem je wypolerować.

A oto efekt,robiłem pierwszy raz polerkę rantów, do ideału brakuje uff, ale jestem zadowolony,jest o niebo lepiej.

Na felgi naciągnąłem opony Hankook Optimo K406 w rozmiarze 175/50, opona bardzo fajna,dobrze się na niej jeździ.
o
Również kupiłem używany,roczny gwint Ta-Technix czerwony do Corsy, bałem się,że będzie dużo gorzej niż na kicie,czytając i słysząc opinie ludzi,jednak jak to mówią trzeba przekonać się na własnej skórze, jest dobrze ,jak dla mnie jeździ się bardzo dobrze dużo lepiej niż właśnie na kicie, na razie z tyłu mam seryjne amortyzatory, ale w drodze są już nowe MTSy.Zdjęć wrzucę jak zrobi się trochę lepsza pogoda,auto non stop brudne.
We wnętrzu zmieniło się podświetlenie na białe ledy.

Zdjęcie poraża jakością
Teraz nastaje czas zbierania pieniążków na body, progi Steinmetza już są ,pozostaje znalezienie kompletnego zderzaka Gsi i zaczniemy zabawę z moją wizją
Natomiast Corsa dostała nowe koła mianowicie Artec Pa 15 7j z ET35:
Jednak ranty były w opłakanym stanie,klar był cały popękany ,dlatego postanowiłem je wypolerować.

A oto efekt,robiłem pierwszy raz polerkę rantów, do ideału brakuje uff, ale jestem zadowolony,jest o niebo lepiej.

Na felgi naciągnąłem opony Hankook Optimo K406 w rozmiarze 175/50, opona bardzo fajna,dobrze się na niej jeździ.

Również kupiłem używany,roczny gwint Ta-Technix czerwony do Corsy, bałem się,że będzie dużo gorzej niż na kicie,czytając i słysząc opinie ludzi,jednak jak to mówią trzeba przekonać się na własnej skórze, jest dobrze ,jak dla mnie jeździ się bardzo dobrze dużo lepiej niż właśnie na kicie, na razie z tyłu mam seryjne amortyzatory, ale w drodze są już nowe MTSy.Zdjęć wrzucę jak zrobi się trochę lepsza pogoda,auto non stop brudne.
We wnętrzu zmieniło się podświetlenie na białe ledy.

Zdjęcie poraża jakością

Teraz nastaje czas zbierania pieniążków na body, progi Steinmetza już są ,pozostaje znalezienie kompletnego zderzaka Gsi i zaczniemy zabawę z moją wizją

- Teo
- Klubowicz
- Województwo: pomorskie
- Imię: Przemek
- Model: Astra
- Silnik: Z16XE
Bardzo ładna Corsinka, jeździłem kiedyś podobną 1.5TD... bardzo miło wspominam te autko 
Będę kibicował, szukaj gwintu

Będę kibicował, szukaj gwintu

|Skoda Favorit 135LS 91" | Pierwsze kroki
|Opel Vectra A C20NE CD LPG 92" | Pierwsza miłość
|Opel Astra G Z16XE LPG 01"| Mieszane uczucie
|Opel Vectra A C20NE CD LPG 92" | Pierwsza miłość
|Opel Astra G Z16XE LPG 01"| Mieszane uczucie
-
- Klubowicz
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Imię: Grzeniu
- Model: Astra
- Silnik: C20XE
Dobrze działasz
Powodzenia w planach 

Kaczuszka
==> https://opelklub.net/opel-astra-g-caravan-1079

- Dobosh
- Forumowicz
- Województwo: małopolskie
- Silnik: C14SE
Zdjęcie jest niezbyt dobre, jak dla mnie w rzeczywistości całość prezentuje się znacznie lepiej, BBsy bardzo mi się podobały jednak 6 cali i et45 to było za mało, jednak kiedyś wrócę do BBsów ale do jakiegoś wyższego modelu 

-
- Forumowicz
- Województwo: śląskie
- Imię: Dariusz
- Silnik: C20XE
175/50 nie wyglada fajnie na 15 calach, nie lubie pozakrecanych felg tymbardziej ze wszystkie 4 sa takie same i nie ma lewych i prawych. Moze tutaj pomogl by jakis dystans moze auto zrobilo by sie szersze z dolu, moze wygladalo by to lepiej, ale generalnie jest okej.