Rewelacja!! Naprawdę podoba mi się jak podziałałeś przy aucie. Elegancko siadło!!
Świetne foty!!
[CORSA B] REDS
- Dobosh
- Forumowicz
- Województwo: małopolskie
- Imię: Mateusz
- Model: Corsa
- Silnik: C14SE
Ta felga najbardziej pasuje mi do charakteru tego auta, zmiana na Arteci nie była najlepsza i po jakimś czasie żałowałem że pozbyłem się swoich starych BBSow, dlatego zdecydowałem się na tez. Zdjęcia ogarniete na szybko pod domem, więc bez przesady haha trzeba pomyśleć o jakiś lepszych fotach 

- danzell24
- Forumowicz
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Imię: Damian
- Silnik: C20XE
Spróbować możesz nie zaszkodziDobosh pisze:No właśnie nie wysłałem zgłoszenia bo tak mi zeszło, a teraz to już chyba po ptokach

Zapraszam na Fanpage https://www.facebook.com/danzellC20XE/
- Dobosh
- Forumowicz
Lampy są oklejone folią, były czerwone ale niestety mechanik rozwalił mi lampę i żeby nie były seryjne to stały się ciemne ,bo akurat miałem wystarczająco foli aby obkleić obie
koszt arkusza niewielki, trochę zabawy a jak dla mnie efekt jest ok,FIFFTY mi zupełnie nie leżą, jedynie zmienił bym lampy na ledowe clear red 

- Dobosh
- Forumowicz
Mały up, w aucie zmieniły się lampy z tyłu na przyciemnione, znalezione na szrocie za grosze wraz z wydechem końcowym ATU z którego jestem bardzo zadowolony, brzmi przyjemnie i nie buczy. Dodatkowo zamiast bawić się w filt stożki wpadł sportowy wkład filtra powietrza Simota, ogólnie lepiej brzmi auto może minimalnie.Chwilowo wpadły białe napisy na opony, chciałem zobaczyć jak to wygląda. Auto służy dzielnie i daje radę