[Vectra A] Queen Victory
- pucinmz
- Klubowicz
- Województwo: pomorskie
- Imię: Marcin
- Model: Vectra
- Silnik: Z16XE
Też jestem ciekaw 

Vectra C by pucinmz:
https://opelklub.net/vectra-c-vectra-by-pucinmz-544
https://opelklub.net/vectra-c-vectra-by-pucinmz-544
- Bocian
- Klubowicz
- Województwo: mazowieckie
- Imię: Bartosz
- Silnik: x20xev
Witam po długiej nieobecności. Prace blacharsko-lakiernicze są zakończone w 85%. Po usunięciu anteny, oraz wycieraczki i spryskiwacza, linia znacznie się poprawiła. Nic nie odstaje. Całość została pomalowana lakierem Prowler Purple Metallic z palety Plymouth'a. Do tego doszły czarne dodatki w postaci dachu, lusterek i grilla. Co prawda do całości brak jeszcze lotki i nakładek progowych, ale te zostaną założone zaraz po polerce lakieru. Z auta zniknęły wszelkie oznaczenia oraz listwy ozdobne. Według mnie brak tych ostatnich znacznie poprawił wygląd auta. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia, tego jak się Viki prezentuje w nowej odsłonie.

- Teo
- Klubowicz
- Imię: Przemek
- Model: Astra
Dziwnie wygląda bez listew, zwłaszcza na ostatnim zdjęciu
Może jak dojdą dokładki progowe to się poprawi 
Będziesz coś planował z obniżeniem auta? Zmianę felg? Są ładne, ale chyba brakuje im trochę dopieszczenia
P.S. Chciałbym mieć w takim stanie blachy jak Ty...

Będziesz coś planował z obniżeniem auta? Zmianę felg? Są ładne, ale chyba brakuje im trochę dopieszczenia

P.S. Chciałbym mieć w takim stanie blachy jak Ty...
|Skoda Favorit 135LS 91" | Pierwsze kroki
|Opel Vectra A C20NE CD LPG 92" | Pierwsza miłość
|Opel Astra G Z16XE LPG 01"| Mieszane uczucie
- Bocian
- Klubowicz
Plan zakłada renowację felg, zakup dekielków, (może kiedyś się uda znaleźć nie zniszczone) oraz obniżenie zawiasu o 40mm. Jeśli chodzi o listwy, znacznie lepiej się prezentuje na żywo i w pełnym słońcu. Niestety zdjęcia robiłem przy sporym zachmurzeniu, oraz w czasie mżawki, także i lakier nie wygląda tak jak powinien.
-
- Forumowicz
- Województwo: lubelskie
- Imię: Mateusz
- Silnik: c14se
Atrapa zostaje czarna? Lepiej by wyglądała w kolorze nadwozia. Co do listew to bez nich wygląda dziwnie a to z tego powodu, że uzupełniały się one z wstawkami na zderzakach. Jak byś dorwał inny pakiet zderzaków mogło by to lepiej wyglądać. Według mnie teraz jest średnio. Proponował bym jakieś lepsze koło bo obecne nie jest za ładne.
- Bocian
- Klubowicz
Koło zostaje, bo mnie się podoba. Alternatywą jest jedynie Borbet A. Innej felgi nie widzę. Listew nie będzie, bo też mnie się podoba. Jedyne co mnie się nie podoba to ten grill, bo mi psuje koncepcję. A że jest to wypadek przy pracy, a auto wraca na polerke i dokończenie, to i grillownia zrobi się w kolorze nadwozia.
- Bocian
- Klubowicz
Witam po dłuuuuugiej nieobecności. Od ostatniego wpisu auto przeszło kilka zabiegów. Grill został pomalowany w kolor nadwozia, a dach został uzupełniony czarnymi szybami. Po wielu miesiącach poszukiwań, udało się dorwać dekielki felg. Poza tym, do zbiorów rzadkich okazów trafiła drewniana kierownica Irmscher'a i popielniczka Keke Rosberg. Na założenie czeka jeszcze lotka z GT, nakładki progowe z GT, maska z przedlifta, oraz listwy ozdobne z DCX'a. W celu poprawy linii zostanie zdemontowany hak.

Na chwilę obecną autko po raz kolejny nie jeździ, gdyż serducho zostało poddane kapitalnemu remontowi.

Głowica po planowaniu i wymianie zaworów.

Tłoki przed i po czyszczeniu.

Kierownica Irmschera i popielniczka o nr. 0385

I nowe zabawki na swoim miejscu.

Z racji tego iż Viki czas cały przebywa po warsztatach, trzeba było nabyć kolejny bolid. A że normalnymi autami się nie jeździ, prezentuję Państwu Wrakobill'a

Na chwilę obecną autko po raz kolejny nie jeździ, gdyż serducho zostało poddane kapitalnemu remontowi.

Głowica po planowaniu i wymianie zaworów.

Tłoki przed i po czyszczeniu.

Kierownica Irmschera i popielniczka o nr. 0385

I nowe zabawki na swoim miejscu.

Z racji tego iż Viki czas cały przebywa po warsztatach, trzeba było nabyć kolejny bolid. A że normalnymi autami się nie jeździ, prezentuję Państwu Wrakobill'a

- Teo
- Klubowicz
- Imię: Przemek
Ładna Skoda. U mnie jeździ mocno porobiony też pickup
Mam nadzieję, że Viki nie będzie się bała konkurencji i zostanie z Tobą bo ma dużo smaczków co konstruktorzy pominęli przy projektowaniu!

|Skoda Favorit 135LS 91" | Pierwsze kroki