[Astra G] white&black combi OPC by Smyk
- Smyk
- Początkujący
- Województwo: podlaskie
- Imię: Łukasz
- Model: Astra
- Silnik: 1.6 16v
Dzięki
Felgi odrestaurowane od początku. Kupiłem je za 1500zł. Do tego doszło malowanie proszkowe rotorów, polerowanie rantów, oddanie śrubek do mosiądzowania, zakup nowych dedykowanych wentylków, oraz zakup dekielków RH. Do tego prostowanie i w tym sezonie na przednią oś wpadły nowe oponki 205/40 Toyo Proxes T1R. To już moja druga para i spisują się świetnie.
Krawężniki omijam szerokim łukiem a po drodze jeżdżę slalomem
Ot taki urok takiego zestawu.
Wszystko wynagradza co jakiś czas kciuk w górę od przechodnia lub kierowcy obok

Felgi odrestaurowane od początku. Kupiłem je za 1500zł. Do tego doszło malowanie proszkowe rotorów, polerowanie rantów, oddanie śrubek do mosiądzowania, zakup nowych dedykowanych wentylków, oraz zakup dekielków RH. Do tego prostowanie i w tym sezonie na przednią oś wpadły nowe oponki 205/40 Toyo Proxes T1R. To już moja druga para i spisują się świetnie.
Krawężniki omijam szerokim łukiem a po drodze jeżdżę slalomem

Wszystko wynagradza co jakiś czas kciuk w górę od przechodnia lub kierowcy obok

- Smyk
- Początkujący
Dawno mnie nie było.
Autko pokonuje kolejne kilometry i ma się całkiem dobrze. Na wakacje obróciło do Chorwacji i z powrotem, bez żadnego problemu
Cały czas coś w niej ulepszam i modyfikuję. Ostatnim większym modem było usunięcie tylnych bębnów i zastąpienie ich tarczami. Różnica jest kolosalna. Wpadł też podłokietnik z astry H, oraz dokończone podświetlenie klamek zewnętrznych.
Astra została doceniona na XI ogólnopolskim zlocie AGC i dostała się do TOP5 zlotu
Kilka fotek z sesji w Chorwacji. Pozdrawiam

Autko pokonuje kolejne kilometry i ma się całkiem dobrze. Na wakacje obróciło do Chorwacji i z powrotem, bez żadnego problemu

Cały czas coś w niej ulepszam i modyfikuję. Ostatnim większym modem było usunięcie tylnych bębnów i zastąpienie ich tarczami. Różnica jest kolosalna. Wpadł też podłokietnik z astry H, oraz dokończone podświetlenie klamek zewnętrznych.
Astra została doceniona na XI ogólnopolskim zlocie AGC i dostała się do TOP5 zlotu

Kilka fotek z sesji w Chorwacji. Pozdrawiam

- Smyk
- Początkujący
dzięki za miłe słowa
Na przyszły sezon na pewno chciałbym pomalować grill na czarny połysk, oraz założyć dokładkę pod przód. Mażą mi się też ciemne szyby ale ciekawe czy finanse pozwolą. Podziałać coś z audio, oraz dokończyć pewną rzecz na górze auta
Póki co jeszcze nic nie będę zdradzał
Przed zimą natomiast chciał bym zamontować w końcu lusterko fotochromatyczne, bo leży od poprzedniej zimy :/
Teraz astre czeka regeneracja maglownicy, oraz zabezpieczenie podwozia przed zimą.

Na przyszły sezon na pewno chciałbym pomalować grill na czarny połysk, oraz założyć dokładkę pod przód. Mażą mi się też ciemne szyby ale ciekawe czy finanse pozwolą. Podziałać coś z audio, oraz dokończyć pewną rzecz na górze auta

Przed zimą natomiast chciał bym zamontować w końcu lusterko fotochromatyczne, bo leży od poprzedniej zimy :/
Teraz astre czeka regeneracja maglownicy, oraz zabezpieczenie podwozia przed zimą.
- ulmi
- Klubowicz
- Województwo: podkarpackie
- Imię: Grzegorz
- Silnik: 1,6 16V
.... u mnie tez lusterko lezy i lezy i lezy
a ze mam zamontowany schowek z vectry to nie chce go ruszac bo sie boje ze tego nie poskladam
PS: co do astry to wg mnie jednen z najlepszych projektow w PL
a ze mam zamontowany schowek z vectry to nie chce go ruszac bo sie boje ze tego nie poskladam

PS: co do astry to wg mnie jednen z najlepszych projektow w PL

Astra G kombi by ulmi ->> http://opelklub.net/viewtopic.php?f=7&t=135&view=unread#unread
- Smyk
- Początkujący
To jest ori zderzak OPC tylko malowanie inne, moim zdaniem szybciej przypomina lancery nowe niż audiNakashi pisze:Mocno audi zalatuje ten Twój zderzak ^^
Dobra asterka, biały zawsze w modzie i zawsze będzie dobrze wyglądał

Ulmi schowek jak schowek, ale ja mam problem z zamontowaniem poprawnym słoneczników

Co do gwintu to jest założony gwint FK już od 2 lat

P.S. Jestem w trakcie transakcji, która zmieni jeszcze bardziej auto