No więc mini aktual, przyszedł błotnik całe nowe poszycie do cabrio
miska wymieniona oczywiście dali mi niezły rabat to wybrałem GM zamiast zamiennika tak więc 2 fotki na udokumentowanie że byle czego nie wkładam do auta
Ostatnio zmieniony 16 sty 15, 15:17 przez Junior, łącznie zmieniany 1 raz.
cena zamiennika
prezent noworoczny ze sklepu bo stwierdzili że jako osoba prywatna w tamtym roku kupiłem najwięcej rzeczy u nich niż kto kolwiek inny,
tak samo jak tłumik końcowy ori GM czasem się zdarzają rarytasiki tzw leżaki i potem mi sprzedają po cenach zamiennikowych
Mini up, remont się przedłuża gdyż nie można żyć tylko samochodem
ale ... są i zmiany
w zimie astra odpalana regularnie, nigdy nie było problemu poza pewną dziurą która narobiła szkód, ale naprawiłem bez kosztów jedyna strata to nakrętka amora, którą odkręcić będę potrzebować przyspawać coś
do rzeczy, wpadły dystanse 10mm na przód, i 20mm na tył docelowo będzie z tyłu 26mm + negatyw inaczej nie upcham
Więc tak temat zarósł kurzem troszku ale nie moja wina że nikt nie pyta o prace xD
także :
astra przeszła malowanie budy, niestety znowu w garażowych warunkach bo znajomy dał dupy 4 dni przed terminem gdy auto było już rozebrane ;/ w każdym razie szybka decyzja maluje sam. więc efekt wyszedł jaki wyszedł,
troche zmian przybyło, niestety do majówki akp nie wyrobiłem się z progami i spasowaniem całego auta gdyż dzień przed dalej je składałem i pucowałem a mycie na glanc miało już w ośrodku w koninie
także wszystkie mody widać na fotkach, z nie widocznych to wyleciały dystanse 10mm z przodu, nawet 6mm nie pasowały więc przód bez dystansu... nowe sprężyny na przód -80 a tył cięty chyba z seja albo czego (nie ważne, ważne że jest miękko w stosunku do tych z bmw)
tak tak niestety, komuś się astra przypodobała i pozwolił sobie otrzeć mi róg na parkingu ;/
No więc tak zrobiłem se prezent na dzień dziecka czyli lustrzanka więc nowy nabytek to i nowe fotki muszą być
PS tylny zdeś in progress i wpadł pomysł na rollbara ale w cabrio ? zastanowię się ...
zdjęcia bez obróbek także nie wytykajcie