No więc tak ... Odkurzam kotleta

jak wiadomo z majówki i innych źródeł np insta bądź FB, astra żyje ma się dobrze na majówce jak i na Owla robiła za assistance holując GSI stratosa gdzie padły 2 silniki w ciągu 3 tygodni... do rzeczy, w tym sezonie nic się nie działo z modyfikacji grubszych wszystko widać na zdjęciach

ogólnie auto wyciągnąłem z garażu dopieściłem, odkurzyłem, umyłem i tak dalej

i pojechała na majówkę zdobywując II miejsce na najniższą astrę zlotu

, potem zlot w Łodzi jakim był Opel Wir leben Auto

obecnie w ten weekend odwiedziłem Summer Car Party, także w tym miesiącu same imprezy

Już na Owli chciałem shamować Astre i zobaczyć czy trzyma te 115HP bo ciągnie niesamowicie

ale że GSI się $^&*%^& (stosunkować) to nie miałem czasu na to, dowiedziałem się że na SCP też będzie hamownia to bez wątpienia ściągałem zderzak (mimo tłumu ludzi przechodzących) i pojechałem na rolki, oczywiście problem był z wjazdem.. czemu mnie to nie dziwi

po 3ech próbach wskoczyła idealnie w swoje miejsce

no i maszyna ruszyła, ku naszemu zdziwieniu na monitorze pokazało 128hp i 168Nm jak na c18xel coś musiało być porobione ... nie istotne komprecha ponad 14atmosfer i taki wynik kusi by zostawić motor

na koniec kilka fotek, niestety ściepków bo dawno nie wrzucałem postów także różne ściepki