[Astra F] Keramikblau irmscher Astra | KucaQ
- KucaQ
- Klubowicz
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Imię: Patryk
- Model: Astra
- Silnik: X17DTL
Dziękuję, ciesze się, że sie podoba 
Z rzeczy aktualnych okleiłem halogeny żółta folią, efekt jak dla mnie boski, lubię łączenie nowoczesnych stylów z klasyką, dlatego tez żółte halo w mojej Astrze, to dość kontrowersyjne posunięcie, lecz mi się ono podoba

No i również zamontowałem elektrykę z tyłu, teraz już jest komplecik

Z rzeczy aktualnych okleiłem halogeny żółta folią, efekt jak dla mnie boski, lubię łączenie nowoczesnych stylów z klasyką, dlatego tez żółte halo w mojej Astrze, to dość kontrowersyjne posunięcie, lecz mi się ono podoba

No i również zamontowałem elektrykę z tyłu, teraz już jest komplecik

- pucinmz
- Klubowicz
- Województwo: pomorskie
- Imię: Marcin
- Model: Vectra
- Silnik: Z16XE
na lato się przyda
... w niezłym stanie znalazłeś jak widzę 

Vectra C by pucinmz:
https://opelklub.net/vectra-c-vectra-by-pucinmz-544
- KucaQ
- Klubowicz
Kolejny etap tuningu uważam za zakończony 
Co zostało zrobione:
-spryskiwacze lamp,
-blenda na gładko,
-klapa otwierana z przycisku,
-panele deski pomalowane w czarny połysk,
-komputer pokładowy - MID,
-kierownica wielofunkcyjna z VB,
-chromowane ramki licznika,
-dolne części boczków obite skają,
-przyciski tylnych szyb ori Astrowe,
-panel nawiewów od wersji z klimą, przycisk włączania klimy wykorzystany jako przycisk otwierania klapy bagażnika,
-manetka wycieraczek z OB.
Wybaczcie za jakość zdjęć, ale pogoda i mój telefon nie pozwalają na lepszą

I to by było na tyle, teraz byle do zimy - zaczynam zbierać kasę na upragnione 17-stki

Co zostało zrobione:
-spryskiwacze lamp,
-blenda na gładko,
-klapa otwierana z przycisku,
-panele deski pomalowane w czarny połysk,
-komputer pokładowy - MID,
-kierownica wielofunkcyjna z VB,
-chromowane ramki licznika,
-dolne części boczków obite skają,
-przyciski tylnych szyb ori Astrowe,
-panel nawiewów od wersji z klimą, przycisk włączania klimy wykorzystany jako przycisk otwierania klapy bagażnika,
-manetka wycieraczek z OB.
Wybaczcie za jakość zdjęć, ale pogoda i mój telefon nie pozwalają na lepszą

I to by było na tyle, teraz byle do zimy - zaczynam zbierać kasę na upragnione 17-stki

- pucinmz
- Klubowicz
- Województwo: pomorskie
- Imię: Marcin
- Model: Vectra
- Silnik: Z16XE
Świetnie się prezentuje. Zbieraj, zbieraj na 17' 

Vectra C by pucinmz:
- KucaQ
- Klubowicz
Wczoraj zmontowałem podświetlenie przycisków w kierownicy. Jako, że przeróbka przycisków, pod mojego Pioneera to czarna magia, to stwierdziłem, że chociaż je podświetlę

Naprawiłem także mój przełącznik szyb z drzwi kierowcy, brakowało kilku blaszek, jednego zatrzasku i nie podświetlał się przycisk kontroli rodzicielskiej. poprzekładałem co potrzebne z dawcy i mój przycisk jest jak nowy

Zamontowałem tez manetkę od OB z tempomatem, póki co nie mam w planach, ale że moja manetka sie wysłużyła i znalazłem tą w dobrej cenie, to wziąłem

Dzisiaj za to przyciemniłem jeszcze bardziej lampy - pomalowałem dolny odbłyśnik. Ale nadal jest za jasno. Na zimę kupię "nowe" lampy i z nimi pogrzebię, bo w moich odbłyśniki już mają dość.

I fotka wnętrza

Naprawiłem także mój przełącznik szyb z drzwi kierowcy, brakowało kilku blaszek, jednego zatrzasku i nie podświetlał się przycisk kontroli rodzicielskiej. poprzekładałem co potrzebne z dawcy i mój przycisk jest jak nowy

Zamontowałem tez manetkę od OB z tempomatem, póki co nie mam w planach, ale że moja manetka sie wysłużyła i znalazłem tą w dobrej cenie, to wziąłem

Dzisiaj za to przyciemniłem jeszcze bardziej lampy - pomalowałem dolny odbłyśnik. Ale nadal jest za jasno. Na zimę kupię "nowe" lampy i z nimi pogrzebię, bo w moich odbłyśniki już mają dość.

I fotka wnętrza

- TochA
- Klubowicz
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Imię: Bartosz
- Silnik: 20SEH
Dobra robota
Z lampami to na prawdę można się napracować żeby dobrać "ten" efekt, do eksperymentów to wywieś karteczkę "skup lamp przód astra f"
Tak a propos idzie gdzieś dostać ramki halogenów ? Potrzebował bym do dokładki irka ;/

- KucaQ
- Klubowicz
Z lampami fakt, wku*wiłem się i we wtorek rozklejam je i maluję połyskiem, bo robiłem matem i dlatego jest tak jasno
Lampy już powoli mają dość, więc na wiosnę będę szukał "nowych"
Ramki kupowałem z allegro za 35zł, w ASO podobno są tez dostępne za 5 dyszek bodajże 

- KucaQ
- Klubowicz
No i lampy są takie jakie być powinny 

Dzisiaj przyszedł listonosz z kieszonka z przyciskami od podgrzewanych foteli, zobaczymy czy w tym tygodniu uda mi sie podłączyć grzanie

Jutro, albo pojutrze jeszcze przyjdzie paczka z poliftową gałką zmiany biegów i na ten sezon raczej koniec z aktualizacjami - studia

Dzisiaj przyszedł listonosz z kieszonka z przyciskami od podgrzewanych foteli, zobaczymy czy w tym tygodniu uda mi sie podłączyć grzanie

Jutro, albo pojutrze jeszcze przyjdzie paczka z poliftową gałką zmiany biegów i na ten sezon raczej koniec z aktualizacjami - studia