Tutaj się witamy. Nowy w Opel Klub Polska? Przywitaj się!
-
- Forumowicz
- Województwo: zachodniopomorskie
- Imię: Kacper
- Model: Corsa
- Silnik: x10xe
Witajcie . Jestem kacper , posiadam Opla Corse B 1,0 z grudnia 2000 roku , jest to mój dupowóz. Posiadam jeszcze jedno autko - zlotowe - Fiata 126p ST z 1984 roku
. Wracając do opla , kupiłem go z lekką niechęcią do marki - teraz już wiem że ople to rewelacyjne i bezawaryjne samochody 

-
- Początkujący
- Województwo: małopolskie
- Imię: Krzysztof
- Model: Corsa
- Silnik: Z14XE
Siemanko mam na imię Krzysztof Przy okazji opowiem troszkę o mnie 
. love do Opla zaczeła się od tego że rodzice ciągle mieli i mają Ople
( Astra F, Astra F Gsi, Vectra B, Vectra C, Vectra C)
Wiec sam kupiłem Astre F GT którą przerabiałem 1.8 swap na C20NE ( Toczone koło zamachowe . Lex ssący. Wtryski z C20XE, mała regulacja paliwa, Pełen przelot, zawias KONI itd ) miał iść kompresor Brakło motywacji... i moje 7k$ przeznaczyłem inaczej . a nawiasem kolega miał Corse C na warsztacie i powiedziałem że jak moja felga 17" 8j wejdzie to biorę
i weszła. OD tej pory mam Corse C. Modów cała masa i taka mała historia w skrócie 

. love do Opla zaczeła się od tego że rodzice ciągle mieli i mają Ople

Wiec sam kupiłem Astre F GT którą przerabiałem 1.8 swap na C20NE ( Toczone koło zamachowe . Lex ssący. Wtryski z C20XE, mała regulacja paliwa, Pełen przelot, zawias KONI itd ) miał iść kompresor Brakło motywacji... i moje 7k$ przeznaczyłem inaczej . a nawiasem kolega miał Corse C na warsztacie i powiedziałem że jak moja felga 17" 8j wejdzie to biorę

- VenturaGSi
- Początkujący
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Imię: Adrian
- Model: Astra
- Silnik: C20XE
-
- Początkujący
- Województwo: opolskie
- Imię: Łukasz
- Model: Vectra
- Silnik: 1.6 16V
Witam wszystkich.
Od niecałego tygodnia jestem właścicielem VB 1.6 16V. Nie jest to mój pierwszy Opel i zapewne nie ostatni. Zona moja śmiga Asterką F 1.6 na podtlenku LiPiGi
Pozdrawiam Wszystkich.
Od niecałego tygodnia jestem właścicielem VB 1.6 16V. Nie jest to mój pierwszy Opel i zapewne nie ostatni. Zona moja śmiga Asterką F 1.6 na podtlenku LiPiGi

Pozdrawiam Wszystkich.