Dzień Dobry Wszystkim!
Jestem Krystian, mam 24 lata, od roku jestem przypadkowym posiadaczem Opla Antary.
Tutaj się witamy. Nowy w Opel Klub Polska? Przywitaj się!
- mvp
- Początkujący
- Województwo: mazowieckie
- Imię: Rafał
- Model: Astra
- Silnik: 2.0
Cześć wszystkim!
Jestem szczęsliwym posiadaczem Astry, co prawda pierwotnie w planach miałem kupno samochodu innej marki ale po przejechaniu jakiś 400km w poszukiwaniu różnych aut ostatecznie padło na Opla Astre który to z każdym dniem zaskakuje mnie coraz bardziej ( oczywiście pozytywnie
).
Jestem szczęsliwym posiadaczem Astry, co prawda pierwotnie w planach miałem kupno samochodu innej marki ale po przejechaniu jakiś 400km w poszukiwaniu różnych aut ostatecznie padło na Opla Astre który to z każdym dniem zaskakuje mnie coraz bardziej ( oczywiście pozytywnie

-
- Początkujący
- Województwo: zachodniopomorskie
- Imię: Mariusz
- Model: Meriva
- Silnik: 1,6
Witam serdecznie Szanowne Grono Forumowiczów.
Chcę się przywitać i powiadomić wszem i wobec i jeszcze raz WSZEM i WOBEC, że od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej, cudownej i wspaniałej Mery A 1,6 2007 r.
HURAAAAAAAAAA

Chcę się przywitać i powiadomić wszem i wobec i jeszcze raz WSZEM i WOBEC, że od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem pięknej, cudownej i wspaniałej Mery A 1,6 2007 r.
HURAAAAAAAAAA

-
- Początkujący
- Województwo: podkarpackie
- Imię: Igor
- Model: Insignia
- Silnik: A20DTJ
Witam Mam na imię Igor jestem z Brzostku koło Dębicy Posiadam kilka opli począwszy od Gruza Omegi po przez astre gsi seria , nexie kjs z sercem i nie tylko gsi do insigni rodzinnej co wiąże sie z różnymi problemami w których mam nadzieje pomożecie 

-
- Początkujący
- Województwo: lubuskie
- Imię: Krystian
- Model: Omega
- Silnik: V6 3.2 24V (Y32SE)
Witam wszystkich, jestem Krystian, mam problem z alkoholem oraz agresją, czasem są używki (wciągam trawę, palę koks itp).
Tak na serio jestem z Lubuskiego - Wschowa. Mam Omegę BFL 2002r 3.2 Automat wersja Executive. Więcej info kiedy indziej xD
Tak na serio jestem z Lubuskiego - Wschowa. Mam Omegę BFL 2002r 3.2 Automat wersja Executive. Więcej info kiedy indziej xD