Astra F #Buteleczka by Emelpe
- EmElPe
- Forumowicz
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Imię: Patryk
- Model: Astra
- Silnik: 17TD
Lepiej będzie to nie koniec ,felga zostaje tajemnicą jak kupie będzie foto. Oz jednak nie będzie za duzo wkłądu potrzebują spawanie,malowanie ,opony,prostowanie itp.
- EmElPe
- Forumowicz
Z niusów.
-Klamki poszły w kolor nadwozia.
-Klapka wlewu paliwa wkońcu zmieniłą kolor na kolor budy.
Foty jak wszystko ładnie doschnie,więc prawdopobnie dopiero po spocie.
P.s http://olx.pl/oferta/koncowka-wydechu-po...d52KT.html ZAMÓWIONE Uśmiech MYSLE ZE BARDZO PRZYJEMNIE POWINNO WYGLĄDAĆ.Nie chciałem sportowego wydechu do dieselka łądowac bo dla mnie do seryjnego diesla to sie mija z celem, ale końcóweczke dla wizualki czemu nie , zobaczymy jak nie będzie pasowac poleci do solki ziomka.
-Klamki poszły w kolor nadwozia.
-Klapka wlewu paliwa wkońcu zmieniłą kolor na kolor budy.
Foty jak wszystko ładnie doschnie,więc prawdopobnie dopiero po spocie.
P.s http://olx.pl/oferta/koncowka-wydechu-po...d52KT.html ZAMÓWIONE Uśmiech MYSLE ZE BARDZO PRZYJEMNIE POWINNO WYGLĄDAĆ.Nie chciałem sportowego wydechu do dieselka łądowac bo dla mnie do seryjnego diesla to sie mija z celem, ale końcóweczke dla wizualki czemu nie , zobaczymy jak nie będzie pasowac poleci do solki ziomka.
- TochA
- Klubowicz
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Imię: Bartosz
- Silnik: 20SEH
Pomyśl nad przelotowym wydechemEmElPe pisze:Nie chciałem sportowego wydechu do dieselka łądowac bo dla mnie do seryjnego diesla to sie mija z celem, ale końcóweczke dla wizualki czemu nie , zobaczymy jak nie będzie pasowac poleci do solki ziomka.

- EmElPe
- Forumowicz
Fotki:)
Klameczki trochę się różnią , ale politurke po świetach nałoże na auto i sie wyrówna kolorek
Będzie dobrze. Zreszta w tym aucie duzo było malowane (blacharke robilem itp) wiec i tak jest ok.
Na spocie miałem byc juz na felgach nowych jutro ale kumpel przychorowal i nie moze ich podzucic.

p.s fotki robione klapka od wlewu na szybko.
Klameczki trochę się różnią , ale politurke po świetach nałoże na auto i sie wyrówna kolorek

Na spocie miałem byc juz na felgach nowych jutro ale kumpel przychorowal i nie moze ich podzucic.

p.s fotki robione klapka od wlewu na szybko.