astra1,4 turbo

Wszystko, co dotyczy Opla Astra - diagnostyka, silnik benzynowy, silnik diesel, lpg, oleje, skrzynia biegów, klimatyzacja, ogrzewanie, karoseria, wnętrze, elektryka, nadwozie, zawieszenie, amortyzatory, klocki, tarcze hamulcowe, koła, felgi, opony i pozostałe tematy.
makaba
Forumowicz
Województwo: lubelskie
Imię: Mateusz
Model: Astra
Silnik: c14se

Post autor: makaba »

Jak się ożenię to będę kupował. ;) Nawet linku nie wrzucisz z ogłoszeniem do tego auta abym mógł je sobie zobaczyć. Dla mnie więcej mówią proste podłużnice jak malowana maska. Nawet nie napisałeś czy auto krajowe czy sprowadzane. Raz piszesz, że przebieg 38 tys. innym, że 50 tys. Jeśli auto jest krajowe i jeździł nim ktoś robiący przebiegi rzędu 8-10 tys. km rocznie to przebieg może być prawdziwy. Nie masz bladego pojęcia o czym dyskutujesz i starając się wyjść z twarzą obrażasz mnie. Słabo Ci to idzie. Nie potrafisz wysunąć w dyskusji żadnych sensownych argumentów o składni i poprawności pisania już nie wspominając.

Tworząc sobie Twój profil psychologiczny na podstawie Twoich wypowiedzi wnioskuję, że to właśnie Ty kłócisz się ze swoją żoną. Dajmy na to, gdy zrobi CI na obiad schabowe ty wmawiasz jej, że są to mielone a miałeś ochotę na zrazy. :lol: Współczuję jej życia z takim człowiekiem i serdecznie ją pozdrawiam. :)

Miłego dnia i bez odbioru Panie specjalisto 8-)
astra1234
Początkujący
Województwo: warmińsko-mazurskie
Imię: ptys
Model: Vectra
Silnik: 1,4

Post autor: astra1234 »

Wreszcie zaczynasz pisac z sensem tylko szkoda ze tak pozno.
W dodatku nie jestes szczery bo wypierasz si eswojej zony. To taki z Ciebei gagatek a moze bierzesz w łape?
Szkoda mi czasu na fraj............. dlatego mowie dosc.
Jester hipokryta i tle wiec posle Ci zmije
makaba
Forumowicz
Województwo: lubelskie
Model: Astra
Silnik: c14se

Post autor: makaba »

Czy możesz przestać mnie obrażać?
Awatar użytkownika
shoofeljnr
Klubowicz
Województwo: śląskie
Model: Vectra
Silnik: z19dt

Post autor: shoofeljnr »

Chlopy koniec.... Kolego astra 1234 szulasz auta i pytasz na forum to potraktuj to jako porade a nie atak na Twoja osobe. Bo makaba pisze Ci tak jak jest a nie to co wyczytasz w autoswiat czy na onecie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opel Astra Forum”