Pieter pisze:hej, moja sugestia to: tylna listwa chromowana w kolor listwy z przedniego grilla oraz usunięcie tylnej wycieraczki
całość - bardzo fajnie

, ciekawie by się też prezentowała na innych felgach
Z listwą kiedyś na pewno coś będzie, jednakże teraz nie mam na to czasu. Nie wykluczam, że i z atrapą grilla coś się podzieje bo mi się nie podoba aktualna. Pożyjemy zobaczymy. Felg nie planuję zmieniać.
Ostatnio astra zrobiła się wymagająca, non stop coś. Pomalutku wychodzimy na prostą.
Dziś wymienione świece na Denso k16tt, polecone przez gazownika. Myślałem o irydowych ale po krótkiej rozmowie padło na denso. Zobaczymy co są warte, wytrzymują podobno 20-25kkm a kosztują 1/3 ceny irydowych które wytrzymają ile? 50kkm?
No nic, zobaczymy.
W piątek wymieniamy reduktor, aktualny zaczyna wariować, ciśnienie gazu na poziomie 3,3 bara, ale też i momentami spada poniżej 1 bara. Także masakra. Oczywiście gwarancja na reduktor wyszła 2 miesiące temu
Jestem również na etapie poszukiwania "nowej" pokrywy zaworów, w ostateczności faktycznie nowej. Świeczki pływają w oleju, pod maską też nie wygląda to za ciekawie, szczególnie że lubi sobie kapnąć na kolektor, o smrodzie nie wspomnę
Plusem jest to, że zaczął się sezon na dwa kółka, więc astra większość czasu spędza teraz w garażu, a drugi projekt jest już złożony i przygotowany do sezonu na 99% (zostało mi uszczelnienie lagów, ale na gwałt tego robić nie muszę).
Wpadły jesio wlepy, a że chciałem być "oryginalny" to wylądowały w nieco niestandardowych miejscach
I wiem. Brudny jak zwykle
(zdjęcia z kalkulatora)
I to chyba na tyle